Met trots presenteren we jullie: World’s Toughest Fireworks! 

Ja, je ziet het goed! Vanaf nu heet Cafferata Vuurwerk: World’s Toughest Fireworks! Een allesomvattende naam voor een allround vuurwerk bedrijf. We hebben het afgelopen half jaar hard gewerkt aan deze naamswijziging en alles wat daarbij komt kijken. We zijn ontzettend blij met het nieuwe corporate design en vinden het te gek dit eindelijk met de hele wereld te kunnen delen!

Door onze innovatie op het gebied van vuurwerk en online verkopen, samen met de professionaliseringsslag die wij het laatste jaar hebben gemaakt, zijn wij niet onopgemerkt gebleven. Naast de interesse van onze gewaardeerde dealers en relaties, hebben wij ook interesse gewekt in het buitenland. Een goed moment om alle aspecten van onze organisatie weer eens onder de loep te nemen. We hebben nagedacht over onze marketing- en salesstrategie, onze productinnovatie en optimalisatie van onze (online) platformen, maar ook over onze naam en een bijpassend design. Hoe gaat dit alles zijn weg vinden in het buitenland? En wat willen wij uitstralen in Nederland?

Na vele gesprekken en het afwegen van de voor- en nadelen van een naamswijziging, hebben wij een half jaar geleden de knoop doorgehakt. Cafferata Vuurwerk wordt World’s Toughest Fireworks!WTF is “Tough” en in deze boodschap verwoorden we niet alleen de kracht van ons vuurwerk, maar ook de kracht van ons merk. Met deze naamswijziging wordt onze positie nog sterker en zijn we klaar voor de toekomst!

TERUG NAAR OVERZICHT