WTF Updates

De nieuwste producten, de leukste acties, te gekke samenwerkingen, WTF in de media en nog veel meer. Via onderstaande updates houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen onze mooie branche.

ONZE FORMULES

wtf updates

ShowTime!

Wist je dat je bij ons terecht kunt voor een breed assortiment aan ShowTime vuurwerk? Dit assortiment is de absolute topper onder het vuurwerk. Het ShowTime vuurwerk is door diverse professionals en Pyrotechnici verkozen tot het beste vuurwerk van Nederland. 


Deze lijn is gemaakt voor zowel de professional als voor de consument. Het vuurwerk wordt veel gebruikt bij eindshows van grote evenementen. Met deze producten kan je als professional de opbouw van een show veilig én snel laten verlopen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Alle fonteinen, cakes en mines van het ShowTime assortiment hebben dezelfde kracht en uitwerking als professioneel vuurwerk. Elk artikel heeft een uitwerking van krachtige hoge knallen met schitterende boeketten vuurwerk, die in een heftig tempo worden afgevuurd. 

Spectaculair vuurwerk voor zowel de professional als de consument? Dan zit je goed met ShowTime!

meer lezen
Te gekke samenwerking met DPG Media

Wist je dat we een mooie samenwerking hebben met DPG Media? Dat vinden we te gek, want door deze samenwerking kunnen we onze dealers zichtbaarheid geven op de grootste en meest betrouwbare online platformen! 

Omdat vuurwerk onder de Wet Wapen en Munitie valt is online adverteren een behoorlijk complex verhaal. De juiste balans vinden in wat wel en niet kan is een echte uitdaging. Door onze samenwerking met DPG Media hebben we daarin die balans gevonden.  

Het portfolio van DPG Media, het grootste mediahuis van Nederland, bestaat enkel uit sterke,  nationale, lokale en regionale merken. Van AD tot nu.nl, van Het Parool en De Volkskrant tot QMusic en Independer. Samen met DPG Media creëren we voor onze dealers meer naamsbekendheid in hun eigen regio. Door middel van doelgroeptargeting op zowel lokaal als regionaal niveau selecteren we relevante doelgroepen. Komt de consument op een van de door ons geselecteerde platformen, dan ziet hij een online banner, op maat gemaakt voor onze dealers. Op dat moment is de consument slechts 1 muisklik verwijderd van de webshop van de dealer! 

Begin januari delen we de statistieken met de dealer en maken we de kosten versus de opbrengsten bekend. Hierdoor krijg je als dealer een goed beeld van de waarde van deze investering.  

Met deze samenwerking creëren we meer zichtbaarheid op de meest betrouwbare platformen, meer traffic naar de webshop van onze dealers en een verhoging van hun naamsbekendheid. Samen staan we sterk!

meer lezen
World's Toughest Fireworks gaat internationaal

In de afgelopen jaren hebben we samen met onze dealers enorm veel energie gestoken in ons unieke systeem. Het meest effectieve, gebruiksvriendelijke, uitgebreide én innovatieve online verkoopsysteem van Nederland én Europa! 

We zijn dan ook supertrots dat ons werk opvalt. Niet alleen in Nederland, ook daarbuiten. Vanuit importeurs en dealers uit Europa komen steeds meer aanvragen binnen om ons verkoopsysteem en de daaraan gekoppelde webshop te mogen gebruiken. Hoe gaaf is dat! Door deze internationale aandacht breidt het aantal gebruikers van onze formule enorm uit, waardoor we nog meer data en relevante informatie tot onze beschikking hebben. Dit zorgt ervoor dat we nog meer tijd en energie kunnen stoppen in de doorontwikkeling van onze formule. Onze dealers kunnen daarmee hun service én verkoop blijven verbeteren. Lekker bezig dus, samen met onze dealers!

meer lezen
Online vuurwerkveiling in december 

We verwachten een flinke stijging in de verkoop van vuurwerk in de komende periode. Om ervoor te zorgen dat dealers niet zonder vuurwerk zitten in de drukste periode van het jaar, hebben we daarom een online vuurwerkveiling in het leven geroepen. Met deze vuurwerkveiling willen we dealers de kans geven extra vuurwerk in te kopen, om zo flexibel én snel in te kunnen spelen op de toegenomen vraag.  


Tijdens de drukke verkoopperiode kun je als dealer elke dag bieden op kavels vuurwerk, aangeboden op onze website. We bieden deze kavels aan tegen een gereduceerd tarief én zorgen voor een megasnelle levering. De dealer met het beste bod binnen de beschikbare tijd is de nieuwe eigenaar van dit vuurwerk. Het vuurwerk wordt bij de eerstvolgende levering bezorgd, waardoor het direct mee kan in de verkoop. 

Vuurwerk inkopen tegen extreem lage prijzen? Bereid je voor op het drukke seizoen, verzeker jezelf van voorraad en doe mee met onze online vuurwerkveiling op www.wtf-veiling.com! 

meer lezen
€ 20,- vuurwerk cadeau via onze webshop 

Slimme acties, waarvan zowel de dealer als de consument profiteert. Daar houden we van! Daarom starten we de komende maand met een toffe actie. Vanaf de tweede week van november verspreiden we ongeveer 25.000 posters en abri’s door heel Nederland met daarop de actieboodschap: “Jij krijgt € 20,- vuurwerk cadeau”.  

Bij een besteding van minimaal €40 op de webshop van Vuurwerktoppers, ontvangt de besteller een tegoed van €20, vrij te besteden aan een product naar keuze. We hebben hiervoor een selectie gemaakt van ongeveer 10 artikelen die als gratis vuurwerk worden aangeboden. Hoe meer artikelen de consument bestelt, hoe hoger het bedrag van het gratis vuurwerk. Tijdens het plaatsen van de bestelling in de webshop kan de consument exact zien voor welk bedrag hij/zij gratis vuurwerk ontvangt. 

Het tegoed wat een consument spaart in het winkelmandje, is uiteraard berekend op basis van de marge voor de dealer op de betreffende artikelen. Op die manier zorgen we voor een win-win situatie: consument blij, dealer blij!

meer lezen
Met trots presenteren we jullie: World’s Toughest Fireworks! 

Ja, je ziet het goed! Vanaf nu heet Cafferata Vuurwerk: World’s Toughest Fireworks! Een allesomvattende naam voor een allround vuurwerk bedrijf. We hebben het afgelopen half jaar hard gewerkt aan deze naamswijziging en alles wat daarbij komt kijken. We zijn ontzettend blij met het nieuwe corporate design en vinden het te gek dit eindelijk met de hele wereld te kunnen delen!

Door onze innovatie op het gebied van vuurwerk en online verkopen, samen met de professionaliseringsslag die wij het laatste jaar hebben gemaakt, zijn wij niet onopgemerkt gebleven. Naast de interesse van onze gewaardeerde dealers en relaties, hebben wij ook interesse gewekt in het buitenland. Een goed moment om alle aspecten van onze organisatie weer eens onder de loep te nemen. We hebben nagedacht over onze marketing- en salesstrategie, onze productinnovatie en optimalisatie van onze (online) platformen, maar ook over onze naam en een bijpassend design. Hoe gaat dit alles zijn weg vinden in het buitenland? En wat willen wij uitstralen in Nederland?

Na vele gesprekken en het afwegen van de voor- en nadelen van een naamswijziging, hebben wij een half jaar geleden de knoop doorgehakt. Cafferata Vuurwerk wordt World’s Toughest Fireworks!WTF is “Tough” en in deze boodschap verwoorden we niet alleen de kracht van ons vuurwerk, maar ook de kracht van ons merk. Met deze naamswijziging wordt onze positie nog sterker en zijn we klaar voor de toekomst!

meer lezen