Over ons

Sinds 1990 zijn we actief op zowel de Nederlandse als Europese markt en zijn we marktleider op het gebied van spectaculair siervuurwerk en kindervuurwerk. We produceren het leukste, meest bijzondere en meest veilige vuurwerk voor jong en oud. Naast onze locatie in Uden hebben we vestigingen in Nistelrode, Ulft, België en Duitsland. Vanuit deze strategisch gekozen locaties leveren we zeer snel aan al onze verkooppunten.

Bij World Toughest Fireworks gaan we altijd voor producten én service van topkwaliteit. In alle prijsklassen, met verschillende serviceniveaus. Al werken we internationaal, persoonlijk contact met onze partners vinden we ontzettend belangrijk. We ontwikkelen voortdurend nieuwe producten, volgen trends en nieuwe ontwikkelingen op de voet en hebben meerdere unieke systemen ontwikkeld. Op dit moment zijn we binnen de organisatie ook gestart met een traject om ons te laten certificeren voor twee ISO normen, dit gaat om ISO9001 (kwaliteit) en ISO14001 (milieu). Met onze vier innovatieve formules, zijn we dé partner op het gebied van vuurwerk.

wtf team
Experts
Experts

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied, vormen we dé vraagbaak op het gebied van vuurwerk. We hebben bovendien alles in eigen huis: van grote eigen opslagruimtes tot specialisten op de internationale markt.

Koplopers
Koplopers

Bij World Toughest Fireworks kijken we altijd naar de toekomst. We ontwikkelen voortdurend nieuwe producten, nemen onze productlijnen jaarlijks kritisch onder de loep, volgen de laatste ontwikkelingen en trends en laten ons daarbij inspireren in zowel binnen- als buitenland. Bovendien lopen we voorop als het gaat om duurzaam, eco-vriendelijk en geluidsarm vuurwerk.

Persoonlijk
Persoonlijk

We vinden het prettig als jij ons kent en wij jou. We investeren bewust in een goed persoonlijk contact met onze klanten, partners en leveranciers. Contacten die soms al decennia terug gaan! We werken internationaal, maar doen zaken met een zachte g: gemoedelijk, vriendelijk en vertrouwd.

Toegankelijk
Toegankelijk

We zijn altijd bereikbaar en staan altijd klaar voor onze klanten. We denken graag met je mee en we zijn er voor iedereen. Met verschillende labels onder één dak bieden we onze producten en diensten op maat aan.