€ 20,- vuurwerk cadeau via onze webshop 

Slimme acties, waarvan zowel de dealer als de consument profiteert. Daar houden we van! Daarom starten we de komende maand met een toffe actie. Vanaf de tweede week van november verspreiden we ongeveer 25.000 posters en abri’s door heel Nederland met daarop de actieboodschap: “Jij krijgt € 20,- vuurwerk cadeau”.  

Bij een besteding van minimaal €40 op de webshop van Vuurwerktoppers, ontvangt de besteller een tegoed van €20, vrij te besteden aan een product naar keuze. We hebben hiervoor een selectie gemaakt van ongeveer 10 artikelen die als gratis vuurwerk worden aangeboden. Hoe meer artikelen de consument bestelt, hoe hoger het bedrag van het gratis vuurwerk. Tijdens het plaatsen van de bestelling in de webshop kan de consument exact zien voor welk bedrag hij/zij gratis vuurwerk ontvangt. 

Het tegoed wat een consument spaart in het winkelmandje, is uiteraard berekend op basis van de marge voor de dealer op de betreffende artikelen. Op die manier zorgen we voor een win-win situatie: consument blij, dealer blij!

TERUG NAAR OVERZICHT