Te gekke samenwerking met DPG Media

Wist je dat we een mooie samenwerking hebben met DPG Media? Dat vinden we te gek, want door deze samenwerking kunnen we onze dealers zichtbaarheid geven op de grootste en meest betrouwbare online platformen! 

Omdat vuurwerk onder de Wet Wapen en Munitie valt is online adverteren een behoorlijk complex verhaal. De juiste balans vinden in wat wel en niet kan is een echte uitdaging. Door onze samenwerking met DPG Media hebben we daarin die balans gevonden.  

Het portfolio van DPG Media, het grootste mediahuis van Nederland, bestaat enkel uit sterke,  nationale, lokale en regionale merken. Van AD tot nu.nl, van Het Parool en De Volkskrant tot QMusic en Independer. Samen met DPG Media creëren we voor onze dealers meer naamsbekendheid in hun eigen regio. Door middel van doelgroeptargeting op zowel lokaal als regionaal niveau selecteren we relevante doelgroepen. Komt de consument op een van de door ons geselecteerde platformen, dan ziet hij een online banner, op maat gemaakt voor onze dealers. Op dat moment is de consument slechts 1 muisklik verwijderd van de webshop van de dealer! 

Begin januari delen we de statistieken met de dealer en maken we de kosten versus de opbrengsten bekend. Hierdoor krijg je als dealer een goed beeld van de waarde van deze investering.  

Met deze samenwerking creëren we meer zichtbaarheid op de meest betrouwbare platformen, meer traffic naar de webshop van onze dealers en een verhoging van hun naamsbekendheid. Samen staan we sterk!

TERUG NAAR OVERZICHT